Kvartårskonkurrence 2012

Klasse A: Militærkøretøjer og figurer - Klasse B: Fly, biler og andet - Klasse C: Alle dioramaer

Februar - Maj - September - November

  1. plads 2.plads 3. Plads
AKjeld er åbenbart i gang med en serie af russiske kampvogne. Denne T90 fra Zvezda bragte Kjeld tilbage på toppen i klasse A. Dan Seifert havde for 2. kvartal i træk medtaget en model til konkurrencen! Ligesom i februar en Panzerjager, men denne gang en version IV. Per Nielsen blev belønnet med en 3. plads for denne fine ChTZ S-65 Tractor. Et sæt fra Trumpeter.
B

 

 

Peter Kristiansens 2. clear-version sæt i år gav 1. pladsen i klasse B. Fairey Swordfish i 1:48 fra Tamiya er et herligt sæt af et herligt fly. Denne model er en Mk. I fra HMS Ark Royal. 25 år tog det Flemming at få færdiggjort denne 1:12 Honda NSR. Det var vær at vente på; igen imponerer Flemming med en lydefri lakering. Flere billeder kan ses på Galleriet. Jacob Teckemeier har taget orlov fra helikopterne og bygget denne spændende Light Seal Support Craft i 1:35 fra Dragon.
C

 

 

Endnu en 1. plads til Ib, som dermed lægger sig alene i spidsen i den samlede konkurrence. Denne gang med en Pzkw III M i dioramaet Nein Herr Major! Ich weiss nicht wie tief er ist! Lasses evne til at finde inspiration i historiske begivenheder har denne gang ført os tilbage til El Alamein 1942, hvor The 9th Queen's Royal Lancers bryder igennem de tyske linier med en Sherman II. Se mere om dette diorama på WIP. Torben Klein løb med 3. pladsen med dette lille diorama – måske fra Frankrig 1939 - med en Fairey Battle i 1:72. I modsætning til Swordfish’en var Battle’en en fiasko og blev trukket fra aktiv kamp allerede i 1940.
Andre modeller i konkurrencen